Kesämieltä keräilystä

Orionin keräilykampanja on käynnissä! Tilaa  kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta ja valitse haluamasi lahja - itselle tai ystävälle. 

Tutustu keräilykampanjaan tarkemmin täällä 

Nyt saat valitsemasi lahjan myös suoraan tilauksesi mukana kun tilaat 6 keräilytuottetta kerralla! Jos tilaat vain osan keräilytuotteista, laitamme leimakortin tilauksesi mukaan ja voit jatkaa keräilyä myöhemmin.

Kirjaa sopiva yhteydenottoaika tilaustasi tehdessä ja soitamme sinulle. Puhelimitse voit kertoa, minkä palkinnon valitset.

Valittavanasi on

  • Marimekon Tiiliskivi- kylpypyyhe
  • Iittala Kastehelmi- juomalasit
  • Marimekon Räsymatto- tarjotin
  • Orionin tuotteita ja puuvilla kassi (tuotteet: Fiilus arkeen mansikka 30 tabl.,Devisol Mix D3 10 mikrog. 100 tabl., Nasolin A- vitamiini nenäsuihke sitruuna-mentoli 10ml,Huom: tuotteet voivat vaihdella).
  • Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä(Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle) 

Muista myös suosittu mobiilikeräily!

Mobiilikeräilijän valittavana ovat perusvalikoiman lisäksi Suplan ääni- ja e-kirjapalvelut 2 kk tai Ruutu+ katseluoikeus 3 kk.

HUOM: Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.

Säännöistä : Tuotelahja tulee tilata 19.7.2021 mennessä ja se toimitetaan kuuden viikon kuluessa postipakettina postitoimipaikkaan. Tuotelahjoja toimitetaan vain Suomeen, max. 3 settiä/talous. Suuremmista määristä pyydämme liittämään kuittikopiot. Ajalla 1.5.2021–4.7.2021 tuotelahjan saa kaikista apteekeista heti mukaan. Orion muistuttaa, että postipaketti tulisi noutaa viikon kulueassa saapumisilmoituksesta. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

Tuotteet 1 - 12 / 74